Kończenie pracy z SALESmanago

Kończąc pracę z SALESmanago zalecamy wylogować się, w szczególności jeżeli korzystamy z komputera dostępnego innym osobom. Aby zakończyć pracę klikamy przycisk „Wyloguj”[1] w prawym górnym rogu ekranu:

log

Ważne:  Operacje takie jak import/eksport kontaktów, generowanie raportów, kolejkowanie się mailingów czy wykonywanie akcji w Zarządzaniu kontaktami odbywają się w chmurze po stronie SALESmanago – po rozpoczęciu wykonywania którejś z tych akcji nie ma obowiązku pozostawania zalogowanym – nie wpływa to na ich efekt.

 

Jeżeli potrzebujesz więcej informacji na powyższy temat skontaktuj się z nami: bok@salesmanago.pl +48 533 600 808